Over Autorijschool
Groen

Esther van Biessum

Even voorstellen…

Autorijschool Groen is Esther van Biessum. Ik ben 44 jaar, rij-instructrice -rij-coach, ondernemer, moeder maar vooral mezelf! Opgegroeid in Leiden en nu al een aantal jaren woonachtig in Katwijk aan Zee.

Ik hou van sporten, mooie reizen maken en als ik tijd over heb ben ik op de motor te vinden, mijn grote passie. Ik ben gek op alles wat met verkeer te maken heeft en wil mensen een degelijke rijopleiding geven zodat ik daarmee een bijdrage kan leveren aan de verkeersveiligheid. Daarbij staat maatwerk, een dozijn aan humor, plezier en zelfvertrouwen ontwikkelen centraal. Iedereen leert op zijn/haar eigen manier en hier speel ik zoveel mogelijk op in zodat het het maximale leerrendement kan worden behaald.

Voordat ik rij-instructrice werd heb ik 10 jaar als sportinstructrice gewerkt in diverse functies en daarmee veel mensenkennis en zelfkennis opgedaan. Een hele leuke, leerzame tijd maar na 10 jaar kwam ik tot inzicht dat ik graag meer met opleidingen wilde doen en ben ik de opleiding tot rij-instructrice B(auto) gaan volgen bij Opleidingscentrum Jongepier in Aalsmeer in 2017.

De opleiding tot rij-instructrice vond ik erg interessant maar ik merkte dat ik me nog meer wilde verdiepen en een specialisme wilde ontwikkelen. Heb zelf als kind met faalangst te maken gehad en ben daar overheen gegroeid toen ik de Opleiding als sportinstructrice bij de Aalo in Den-haag ging volgen. Ik heb mij meer verdiept in rijangst en faalangst. Dit komt vrij veel voor in de praktijk en ik wilde hier graag beter op aansluiten dus heb ik een traject gevolgd. Daarom biedt ik rijlessen op maat aan zodat ook hier aan gewerkt kan worden. Ik help mensen graag om hun vrijheid weer terug terug te krijgen door professionele en persoonlijke coaching aan te bieden.

Buiten het stukje faalangst ga ik nu in 2021 de stap van schakelauto naar een 100% Elektrische lesauto maken. Super enthousiast word ik hiervan!
Een nieuw tijdperk is inzicht, voor iedereen die nieuwsgierig is geworden naar de nieuwste ontwikkelingen en die er aan mee wil dragen om het wat vriendelijker te maken voor moeder natuur. Ik noem het slim rijden, minder handelingen en sneller naar het examen. Het nieuwe slagen voor in de toekomst!

Meer informatie

Over rijlessen
met faalangst

Rijangst komt vaker voor dan je denkt en kan verschillende oorzaken hebben. Klik op de knop voor meer informatie!

Bel ons vrijblijvend op
06 25 72 04 52

Snel een medewerker aan de lijn.
Geen gehoor? Wij bellen altijd terug.

Klik hier om ons een
WhatsApp te sturen

Antwoord kan even duren wanneer
we rijles aan het geven zijn.

Stel een vraag via het
contactformulier

Heeft je vraag geen haast?
Gebruik dan deze optie.

De rijschool voor jouw rijbewijs

Onze lespakketten
voor rijlessen

Power

Lespakket 1

Power

Ben je een snelle leerling of kun je al redelijk autorijden. Dit alles-in-een pakket is dan perfect voor jou.

  • 15 rijlessen van 90 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Korting 25 euro

€ 1672,-

Meest gekozen! Supercharge

Lespakket 2

Meest gekozen! Supercharge

Begin je met autorijden, dan is dit het beste rijles pakket om te slagen.

  • 20 rijlessen van 90 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Korting 35 euro

€ 2042,-

Start met rijlessen

Vraag nu
je proefles aan