Meer informatie over lessen met faalangst

Plan je gratis proefles

Elektrisch rijlessen geeft rust

Onze rijlessen zijn ideaal
tegen faalangst!

Rijangst komt vaker voor dan je denkt en kan verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je een verkeersongeluk gehad en durf je nu niet meer in de auto te stappen. Of heb je jaren niet hoeven rijden omdat je partner altijd reed maar heb je nu ineens wel de noodzaak om weer zelf te kunnen rijden. Misschien zit je in een burn-out en wil je het autorijden, met begeleiding, weer oppakken om uiteindelijk weer ontspannen achter het stuur te kunnen zitten. Heb je moeite met bepaalde handelingen zoals bijvoorbeeld parkeren, snelweg rijden, tunnels, spoorwegen etc?
Je bent echt niet de enige.

Wat de oorzaak ook is, samen met jou kan ik een plan opzetten wat volledig op jouw wensen is afgestemd waardoor jij uiteindelijk zonder angst overal durft te autorijden. Je krijgt daarmee je vrijheid terug om te gaan en staan waar jij wilt!

Ik heb een auto met volledige dubbele bediening dus naast remmen kan ik ook gas geven waardoor jij in alle rust kunt wennen aan opnieuw achter het stuur zitten. Jij bepaalt het tempo en ik ga pas verder als jij er klaar voor bent. Samen werken we stap voor stap naar jouw doel toe!

Je kunt contact met me opnemen via het contactformulier of bellen voor meer informatie. We kunnen dan een vrijblijvende intake inplannen waarbij we eerst kennismaken bij jou thuis of ergens anders mocht je dat willen.
De intake kost €85,-, duurt 1,5 uur en wanneer jij eraan toe bent zal ik je meenemen in de auto en een stukje gaan rijden.

Voor het eerst in een lesauto, opzien tegen leren schakelen, drukt en onvoorspelbaarheid van het verkeer, de net geleerde verkeersregels toepassen, naast een vreemde zitten, ouders kijken hoe je wegrijdt, vrienden kunnen het al zo goed, het alom sterk aanwezige geluid van de motor en ga zo maar door. De stress bij de eerste rijlessen is voor de meesten stevig. Er is een prettige manier om die stress flink terug te brengen: Start de eerste 15 lessen in een elektrische auto!

Rust want vrijwel geluidloos. Automaat dus geen schakelstress. Die twee geven de aspirant-bestuurder gelijk meer rust. Vervolgens: de verbazing, wanneer de instructeur vertelt dat de auto al aanstaat en heerlijk rustig en stil blijft. Alle stress vervliegt en maakt plaats voor positieve verbazing! Dat is een hele andere eerste rijles!

De stressreductie van hiervoor werkt ook uitstekend bij rijlessen voor mensen in het autistische spectrum zoals PDDNoS, ADHD, ADD en andere. Door eerst in alle rust te wennen aan het verkeer in een rustgevende auto, kan de stress van het leren schakelen en het alles tegelijk moeten doen, worden uitgesmeerd in de tijd. Wanneer de gewenning aan het verkeer er is, wordt leren schakelen ineens gemakkelijk! Het is immers alleen een trucje, maar daarvoor moet wel je hoofd leeg zijn. Dat is precies mijn ervaring met de EV, dat is precies wat er gebeurd.

Leerling uit Katwijk

Zeer prettige en fijne rijschool met goede uitleg en begeleiding. Vragen worden correct beantwoordt en je wordt klaar gestoomd voor het afrijden. Gewoon zoals je mag verwachten.

Boek een proefles!

Bel ons vrijblijvend op
06 25 72 04 52

Snel een medewerker aan de lijn.
Geen gehoor? Wij bellen altijd terug.

Klik hier om ons een
WhatsApp te sturen

Antwoord kan even duren wanneer
we rijles aan het geven zijn.

Stel een vraag via het
contactformulier

Heeft je vraag geen haast?
Gebruik dan deze optie.

De rijschool voor jouw rijbewijs

Onze lespakketten
voor rijlessen

Power

Lespakket 1

Power

Ben je een snelle leerling of kun je al redelijk autorijden. Dit alles-in-een pakket is dan perfect voor jou.

  • 15 rijlessen van 90 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Gratis Theorieboek

€ 1650,-

Meest gekozen! Supercharge

Lespakket 2

Meest gekozen! Supercharge

Begin je met autorijden, dan is dit het beste rijles pakket om te slagen.

  • 20 rijlessen van 90 minuten
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • Gratis Theorieboek

€ 2025,-

Start met rijlessen

Vraag nu
je gratis
proefles aan

Plan je gratis proefles